Gedenksieraden

De manier om een overledene te gedenken is voor iedereen verschillend, daarom zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden op het gebied van gedenksieraden. Wij als juwelier kunnen u begeleiden om daarin een juiste keuze te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om van 1 of twee trouwringen een nieuwe ring of sieraad te laten maken en er is er een ruime keuze aan as sieraden. U kunt hierbij denken aan; zilveren of gouden hangers, ringen en armbanden. Ook een fotogravure, waarbij uw favoriete foto op een gouden graveerplaatje wordt gegraveerd is een prachtige en persoonlijk aandenken.

SeeYou is een van de merken die u bij ons vindt, See You gedenksieraden mogen met recht uniek en stijlvol genoemd worden. Deze sieraden symboliseren het afscheid nemen en het gezien worden van uw dierbare. Er is een uitgebreide collectie sieraden met hangers, ringen en armbanden waarin het as zichtbaar is. Heeft u liever dat de as niet zichtbaar is voor anderen? Er is ook lijn waarbij de inhoud alleen voor de drager bekend is. Een andere mogelijkheid bij dit merk is om een vingerafdruk in een sieraad te verwerken. Bezoekt u eens de website van SeeYou voor meer inspiratie en ideeën.

Silent Memories is een ander merk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van gedenksieraden, verkrijgbaar zijn; as sieraden, vingerafdruksieraden, fotosieraden en is het zelfs mogelijk om een klein gedeelte as toe te voegen aan een diamant waardoor een uniek sieraad ontstaat, een liefdevolle herinnering. Op de website van Silent Memories vindt u alle mogelijkheden, klikt u hier om de website te bezoeken.