Je horloge, sieraden en cadeaus eenvoudig online of via videobellen besteld en gratis thuisbezorgd!

Tot onze spijt is onze winkel gesloten voor verkoop, maar niet getreurd er zijn nog heel veel mogelijkheden om leuke aankopen bij ons te doen! Hier alle mogelijkheden op een rij:

1* Via onze  WEBSHOP  https://www.juweliermeijer.nl/winkel/ 

Kies uit categorie horloges of sieraden. Zoek je cadeau, plaats in je winkelmand en bestel! Vink bij betalen “afhalen in de winkel aan”, dan wordt je bestelling mooi ingepakt en kosteloos thuisbezorgd!*

2* Via onze WEBSITE en ONLINE SIERADEN CATALOGUS  of ZINZI MAGAZINE

 Kun je in onze webshop nog niet vinden wat je zoekt? ( lang niet alle merken en artikelen zijn verkrijgbaar in de webshop) Kijk dan eens op onze merkenpagina’s van sieraden en horloges: https://www.juweliermeijer.nl/sieraden/  of https://www.juweliermeijer.nl/horloges/

Onze ONLINE SIERADEN CATALOGUS vind je hier . Ook het nieuwe ZINZI MAGAZINE staat vol met prachtige horloges en sieraden, klik hier om te bekijken! Vind je wat leuks? Mail, app of bel ons dan het artikel van je keus. Wij kijken of we het in de winkel hebben staan of bestellen het voor je.

3* Via PERSOONLIJK ADVIES en VIDEOBELLEN

Wij kunnen je ook helpen met deskundig advies op maat, precies zoals je van ons gewend bent! Je kunt daarvoor met ons appen of videobellen. Zo kunnen wij je laten wat wij in de winkel hebben en je persoonlijk adviseren. Heb je een keus kunnen maken, dan bezorgen wij uiteraard gratis bij je thuis!!*  Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand anders kunnen we het natuurlijk ook op een ander adres in de gemeente Midden-Groningen bezorgen.

Wil je graag persoonlijk advies? Bel of App ons via 06-57820231 om een afspraak te maken voor VIDEOBELLEN.

4* Via een leuk cadeautasje met CADEAUBON

Staat het zweet je inmiddels op het voorhoofd van de keuzestress? 🙂 Wij maken ook leuke cadeau tasjes met een cadeaubon. ( met waarde naar keus) Voor dames en heren! Ook dit bezorgen wij gratis in Hoogezand e.o.*

*binnen een straal van 10 km bezorgen wij je aankoop persoonlijk bij je thuis, woon je verder weg dan sturen we het kosteloos per post naar je toe.

Kortom, mogelijkheden te over!! Schroom niet om ons te bellen, mailen of appen met vragen of advies! We staan voor jullie klaar!

Bedankt voor jullie steun en stay safe allemaal!

Het team van Juwelier Meijer

Telefoon: 0598- 394066

Mail: info@juweliermeijer.nl

Whatsapp: 06-57820231

Videobellen: 06-57820231