Eigen Reparatie Atelier

Het reparatie atelier van juwelier Meijer is uniek in de regio, de meeste juweliers sturen alle reparaties op, maar als een van de weinige juweliers repareren wij bijna alles zelf. Of het nu gaat om een antieke of moderne klok, een horloge, gouden of zilveren sieraden, wij kunnen bijna alles repareren. Omdat wij alles in eigen beheer maken zijn wij ook goedkoper en sneller dan een juwelier die alles moet uitbesteden.

U kunt bij ons ook altijd terecht voor een vrijblijvende prijsopgave vooraf. De meeste reparaties zijn binnen een week klaar, een uitzondering daarop zijn de klokken, die reparaties vergen over het algemeen genomen wat meer tijd. Ook horloges van merken die wij niet verkopen kunnen wij in de meeste gevallen repareren ; b.v Cartier , Rolex , Certina , Citizen ,enz.

De eigenaar van de zaak, Jos Meijer is goudsmid en Nico Bulthuis verzorgt de horloge- en klokken reparaties. Het atelier is voorzien van moderne apparatuur met o.a. twee computergestuurde graveermachines. Met deze graveermachines kunnen wij een logo van een bedrijf, speciale tekens of plaatjes in horlogedeksels of andere voorwerpen graveren. Tevens kunnen wij prachtige fotogravures maken op gouden graveerplaatjes, u levert een foto in en wij graveren deze op een (wit) gouden graveerplaatje. Het resultaat; een uniek en persoonlijk sieraad.